Συνέντευξη – απολογισμός από τον υπουργό που πάλεψε με δύο κρίσεις: Στο υπουργείο Τουρισμού με τον πόλεμο στην Ουκρανία και στην Υγεία με αντίπαλο την πανδημία.

«Για εμάς υπάρχει μόνο μία εκλογή, η 21 Μαϊου. Ολα θα κριθούν – και μετά – από το αποτέλεσμα αυτής της εκλογής. Ως αποτέλεσμα κοιτάμε μόνο την αυτοδυναμία. Αυτήν επιδιώκουμε, γι αυτήν παλεύουμε και εξηγούμε ότι σε εποχές κρίσης, πρέπει να υπάρχουν σοβαρές, στιβαρές κυβερνήσεις», δηλώνει ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας. Ωστόσο, στην αποκλειστική συνέντευξή του στο Special Edition της HuffPost κάνει μισό βήμα παραπέρα, διατυπώνοντας την πρόβλεψη: Είμαι βέβαιος, ότι όταν προκύψει το εκλογικό αποτέλεσμα, όλοι θα ενσκύψουν στη βούληση που θα έχει εκφράσει ο ελληνικός λαός, προκειμένου να αποτραπεί ο κίνδυνος ακυβερνησίας.

Μόνη σκέψη η μάχη στην Α′ Αθηνών

Καθώς η προεκλογική κούρσα κορυφώνεται, ο Βασίλης Κικίλιας τονίζει ότι – πριν από κάθε σκέψη για μελλοντικούς κυβερνητικούς ή υπουργικούς ρόλους – τον απασχολεί και θα δώσει όλες τις δυνάμεις του στη μάχη της Α′ Αθήνας. Ο υπουργός Τουρισμού ήταν δεύτερος σε σταυρούς στις εκλογές του 2019, ωστόσο πολιτικοί αναλυτές εκτιμούν ότι ίσως βρεθεί ακόμα ψηλότερα στις 21 Μαϊου…

Ποιοι είναι οι «καλύτεροι τουρίστες» για την Ελλάδα;

Στο ερώτημα «ποιοι είναι οι καλύτεροι τουρίστες για εμάς, για την Ελλάδα;» ο υπουργός Τουρισμού απαντά λακωνικά αλλά και με χαμόγελο: «Αυτοί που θα μείνουν περισσότερο και θα ξοδέψουν περισσότερα. Οι λεγόμενοι ποιοτικοί τουρίστες. Και για το 2022 ήταν ομολογουμένως Αμερικανοί…Απευθείας πτήσεις από Ατλάντα, Σικάγο, Βοστώνη, Νέα Υόρκη – δύο αεροδρόμια – και Ουάσιγκτον…Delta, United και Emirates Δεν σταμάτησαν όλη τη χρονιά! 10 Iανοιυαρίου σταμάτησε μόνο η Delta και ξανα-ξεκίνησαν στις 11 Μαρτίου».

Εξαρχής ήταν στρατηγική΄μας να μεγαλώσει η τουριστική περίοδος. Κάνουμε διαφήμιση 12 μήνες το χρόνο…Μπορούμε κι άλλο; Βεβαίως και θέλουμε τουρισμό για όλες τις Περιφέρειες της χώρας, λέει ο Βασίλης Κικίλιας περιγράφοντας νέους στόχους και νέους ορίζοντες για τον ελληνικό Τουρισμό.

No more articles
Copyright © Εμυ Λιβανείου 2017 DESIGN & SUPPORT GreatWay