Η πρώην υπουργός υπερασπίζεται το αφήγημα της αυτοδυναμίας της ΝΔ, ενώ θεωρεί «ιδανικό να συνδεθούν τα υπουργεία Τουρισμού – Πολιτισμού». Τι λέει για την υπόθεση Γεωργούλη.

«Όταν έχουμε μπροστά μας μία εκλογική αναμέτρηση, το μήνυμά μας προς τους πολίτες πρέπει να είναι ξεκάθαρο. Και το μήνυμα είναι ότι η ΝΔ πρέπει να έχει όσο το δυνατό μεγαλύτερη δύναμη για να πάρει αυτοδυναμία. Εμείς πιστεύουμε στην ενισχυμένη αναλογική, είμαστε πάρα πολύ συνεπείς σε αυτό, επειδή μέσα από αυτήν προκύπτουν πιο σταθερές κυβερνήσεις…Και ειδικά τωρα με τόσες προκλήσεις και κρίσεις, ώστε να γίνονται κανονικότητα. Οπότε είναι πολύ σημαντικό να έχουμε σταθερή κυβέρνηση, ώστε οι αποφάσεις να λαμβάνονται γρήγορα, χωρίς να μπαίνεις σε διαδικασία συζήτησης-συμβιβασμού-υποχωρήσεων, που εκ των πραγμάτων χρειάζεται μία κυβέρνηση συνεργασίας», είναι το κεντρικό μήνυμα που εκπέμπει η Όλγα Κεφαλογιάννη, πρώην υπουργός Τουρισμού και υποψήφια στην Α′ Αθηνών, στην τελική ευθεία προς τις κάλπες τις 21ης Μαϊου μέσα από την συνέντευξή της στη HuffPost Special Edition.

“Στην υπόθεση Γεωργούλη, το όνομα του θύματος δόθηκε στη δημοσιότητα χωρίς την συναίνεσή του”

24 Απριλίου 2023. Η Όλγα Κεφαλογιάννη συνομιλεί με την Έμη Λιβανίου στο Special Edition της HuffPost.

“…όταν δεν δέχεσαι το πρόσωπο του πρωθυπουργού δεν αφήνεις και χώρο για καλή συνεργασία”

«Το ΠΑΣΟΚ δεν αφήνει χώρο για συνεργασία με την τοποθέτηση Ανδρουλάκη» 

Υποψήφια βουλευτής – και πάλι – στην Α′ Αθηνών, όπου εξελέξη πρώτη σε σταυρούς τ0 2019, η Όλγα Κεφαλογιάννη «δείχνει» το ΠΑΣΟΚ ως υπεύθυνο για τα εμπόδια σε μία μετεκλογική συνεργασία με τη ΝΔ, επικαλούμενη και την προσωπική στάση του Νίκου Ανδρουλάκη: «Ειδικά από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ, ο ίδιος ο Πρόεδρός του έχει κάνει αυτή την περίεργη δήλωση – ούτε Τσίπρας, ούτε Μητσοτάκης, άγνωστός Χ. Όμως ο κόσμος πρέπει να ξέρει καθώς πηγαίνει προς τις κάλπες…Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι τόσο από τον κόσμο, ώστε δεν θα έπρεπε να αμφισβητηθεί ακόμα και αν υπάρχει πιθανότητα για μία συνεργασία. Εμείς δε μιλάμε πριν από τις εκλογές ούτε για συνεργασίες, ούτε για υποθετικά σενάρια. Όμως όταν δεν δέχεσαι το πρόσωπο του πρωθυπουργού δεν αφήνεις και χώρο για καλή συνεργασία».

Η Όλγα Κεφαλογιάννη συνομιλεί με την Έμη Λιβανίου στο Special Edition της HuffPost.
Η Όλγα Κεφαλογιάννη συνομιλεί με την Έμη Λιβανίου στο Special Edition της HuffPost.

«Το όνομα του θύματος δόθηκε χωρίς την συναίνεσή του» 

«Δε θα ήθελα την υπόθεση Γεωργούλη να τη δω με μικροπολιτική ματιά. Σε άλλες περιπτώσεις ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ”καταδικάσει” ένα ολόκληρο πολιτικό χώρο για μία ανάρμοστη συμπεριφορά. Θέλω να σταθώ στο κοινωνικό ζήτημα, υπάρχει μία σοβαρή καταγγελία και η Δικαιοσύνη θα κρίνει… Τι μήνυμα δίνουμε όμως, όταν επί τόσες ημέρες έχουμε βάλει μία γυναίκα σε μία διαδικασία που και αυτή είναι σαν πράξη βίας; Γιατί μην ξεχνάμε ότι το όνομά της δόθηκε στη δημοσιότητα χωρίς τη δική της συναίνεση», λέει η πρώην υπουργός για την υπόθεση Γεωργούλη που σκιάζει την προεκλογική περίοδο.

Τα δίδυμα και ο…Παναθηναϊκός! 

Σε μία προσωπική εξομολόγηση για την οικογένειά της και το νέο τρόπο ζωής, αφού γέννησε δίδυμα, η Όλγα Κεφαλογιάννη δηλώνει κατηγορηματικά: «Είναι το πιο υπέροχο πράγμα που υπάρχει στη ζωή. Μπορεί να το νιώσει κάθε μητέρα και κάθε άνθρωπος που είναι γονιός. Έχει αλλάξει η διάθεση της κοινωνίας και των ανδρών, βοηθάει αυτό. Πρακτικά αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι μου λείπουν πάρα πολύ (τα παιδιά μου)…και τώρα πριν κάνουμε την συνέντευξη βρήκα λίγο χρόνο και πήγαμε στο πάρκο. Και όταν έτρεξε ο γιος μου για να με πάρει αγκαλιά ήταν μία τέτοια στιγμή».

Τέλος, εξηγεί αστειευόμενη και την…ενδυματολογική επιλογή της με το πράσινο χρώμα: «Είμαι και Παναθηναϊκός! Επειδή εμείς στην Αθήνα είμαστε παραδοσιακά Παναθηναϊκοί, είναι και το Περιβάλλον όπου παραπέμπει το πράσινο!»

No more articles
Copyright © Εμυ Λιβανείου 2017 DESIGN & SUPPORT GreatWay