Καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» το βράδυ της Τρίτης, η Έμη Λιβανίου συναντήθηκε με την Ελεονώρα Μελέτη και της μίλησε για τον σημαντικότερο ρόλο της ζωής της, τον ρόλο της μητέρας, για το ξεκίνημα της καριέρας της, αλλά και τη «Δύναμη της Προσφοράς».

«Αυτό που κάνω είναι να προβάλλω αυτούς που δίνουν. Είτε αυτοί είναι οι πλούσιοι και μπορούν και πρέπει να ακουστούν, είναι ένα φωτεινό παράδειγμα. Όπως επίσης και οι άνθρωποι οι καθημερινοί, οι οποίοι μαζεύονται στις γειτονιές τους και κάνουν, από αιμοδοσία ψυχής, καλά πράγματα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Έμη Λιβανίου και τόνισε πως «Η Δύναμη της Προσφοράς» είναι το μοναδικό site στην Ελλάδα που ασχολείται αποκλειστικά με την προσφορά και την αλληλεγγύη, στη χώρα.

Όσον αφορά στην επαγγελματική της ζωή και τα σχέδια της για το μέλλον, η δημοσιογράφος συμπλήρωσε:

«Επαγγελματικά είμαι πάρα πολύ καλά. Και με καινούργια πρότζεκτ που έρχονται στη ζωή μου. Είμαι πολύ τυχερή. Και η Δύναμη της Προσφοράς και το Huffington ήρθαν κομβικά και νιώθω ότι κάνω τηλεόραση μέσα από το Huffington Post».

Ενώ σχολίασε και την επιλογή της να πολιτευτεί στις εκλογές του 2019.

«Στις εκλογές του Ιουλίου ήμουν υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στο Νότιο Τομέα της Αθήνας. Το έκανα και το χάρηκα», δήλωσε χαρακτηριστικά και τόνισε πως πολιτεύτηκε επειδή στήριζε και εξακολουθεί να στηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

No more articles
Copyright © Εμυ Λιβανείου 2017 DESIGN & SUPPORT GreatWay